Provocarea "Back to Yourself" - Elena Marinescu

Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Provocarea Back to Yourself

Regaseste drumul catre cine esti cu adevarat in 21 de zile
✨ Editia a-II-a ✨

Te-ai intrebat vreodata: Cine sunt? Care este menirea mea in viata? Care este Sursa vietii? Cum ma pot conecta cu Ea?

Daca te-ai intreba acum, ce ai raspunde?

Curajul de a-ti pune intrebari sacre si de a cauta raspunsuri este ceea ce face din tine o cautatoare a adevarului, este ceea ce te trezeste, pentru ca acum esti pregatita. Sinele tau Suprem, Sufletul tau a stabilit ca ACUM este timpul potrivit.

Aceasta Provocare are rolul sa te ghideze sa faci primii pasi catre cine esti cu adevarat.

Inca de mici invatam ca trebuie sa fim intr-un anumit fel, in functie de tara in care ne nastem, de cultura comunitatii, de familie,

de educatie, etc. De aceea, ne este foarte greu sa fim constienti de cine suntem cu adevarat.

 

🌈 Insa Sinele tau este mereu cu tine, este in interiorul tau, el este si ingerul tau păzitor, este si Dumnezeu, este si Sfintul Duh, tot ce cauti tu in exterior este de fapt in TINE.

 

Tot ce trebuie sa faci este sa te deschizi catre EL.

 

💪 Pentru aceasta etapa din viata ta, am creat Provocarea „Back to Yourself” prin care sa inveti in doze mici, timp de 21 de zile, cum sa te conectezi cu Sinele tau.

Accepti provocarea?

Aceasta provocare te va ajuta:

Sa te conectezi la Sinele tau Suprem

Sa te deschizi si sa accepti VIATA

Sa inveti sa te iubesti

1.Experiența "Back to Yourself" a însemnat o mulțime de conștientizări despre ceea ce sunt sau pot fi, despre ce pot face. Mi-am acceptat părțile mai puțin plăcute și le-am dezvoltat pe cele mai frumoase. Această provocare a fost una potrivită pentru mine, cu task -uri bine punctate și revelatoare. A fost ușor de urmărit, cu suficiente explicații cât să înțeleg mai multe despre Sinele meu. 2. M-a ajutat să mă descopăr în alt mod, să percep viața mea și din alt punct de vedere, să îmi dau seama de rolul meu. Toate acestea mi-au adus beneficii. După această provocare, am observat că mă bucur de liniște interioară și reacțiile mele la ce se întâmplă în jur sunt mult mai blânde, sunt mai tolerantă și empatică. 3. Este o oportunitate de a privi spre interiorul ei și de a restabili un echilibru.

Ancuta

Multumesc pentru informatiile trimise. Sunt o confirmare a ceea ce simt deja, un fel de raspuns ca sunt pe drumul cel bun 🙂

Otilia

Ma bucur ca am petrecut aceste zile impreuna. Iti sunt recunoscatoare pentru toata lumina pe care mi-ai adus-o in fiecare dimineata si Lui pt ca mi te-a scos in cale. Voi citi in fiecare zi cate o "foaie" din cele 21 pt a ma umple cu lumina.

Carmen

Ce vei primi:

• 21 de lectii practice care sa te aduca mai aproape de Sinele tau.
• O intalnire live pe Facebook pe grupul “Choose Yourself” pentru a te sustine.
• Un webinar de 90 minute in care vom revedea esenta acestor 21 de zile, vom practica impreuna exercitii de conectare cu Sinele nostru si voi raspunde la intrebarile tale.

Cand incepe?

📣Editia a-II-a incepe in data de 06.01.2021.

Incepand cu data de 06.01.2021 vei primi pe mail, in fiecare zi o lectie pe care sa o practici. Uneori vei primi si taskuri, alteori nu.

Pe tot parcursul acestor 21 de zile vei avea suportul meu pe mail.

 

Poate te intrebi de ce 21 de zile?  Studiile stiintifice din domeniul neuroplasticitatii au dovedit ca este nevoie de cel putin 21 de zile pentru a crea o noua convingere. Deci, este nevoie de timp si actiune pentru a schimba ceva in interiorul nostru.

 

Care este costul?

Costul acestei Provocarii este de 70 lei dar pana la data de 31.12.2020 este doar 30 lei, pentru ca este luna cadourilor si acesta este cadoul meu pentru tine🎁.

De ce totusi am pus un pret?  Pentru ca uneori nu pretuim lucrurile gratis si ne responsabilizam mai mult atunci cand platim.

 

Am creat contextul optim in care tu sa ai suport, responsabilizare, conectare, informatii si spatiu pentru a exersa.

 

Accepti Provocarea?

Ai prietene cărora vrei să le faci un bine? Recomandă-le aceasta provocare!