fbpx

Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM
9 comportamente ale femeilor moderne de succes

Te-ai întrebat de ce unele femei par obțină tot ce își doresc? De ce unele femei au mereu succes?
Crezi au noroc sau pur și simplu este o coincidență?
Ele au anumite comportamente pe care și le-au construit în timp.
Iată 9 comportamente ale femeilor moderne de succes pe care ar trebui le dezvolți cât mai repede dacă și tu vrei fii în această categorie.

#1. Își stabilesc obiective.

Citat despre visuri și viață.

 

 

Femeile de succes înțeleg importanța setării de obiective și a urmăririi acestora până la îndeplinire.
Ele își pun obiective mari, nu mediocre din zona de confort.
Mai mult, femeile de succes își stabilesc obiective lunare și anuale pe care le măsoară și își analizează performanța. Obiectivele sunt doar instrumentele de creștere pentru ele.

#2. Își antrenează mintea.

Ele gândesc “outside the box”. Pentru știu dacă nu reușesc prin calea deja bătătorită de alții, există sigur și o altă cale care așteptă fie descoperită. Singurele limite reale sunt cele din mintea noastră.
Femeile de succes lucrează cu tiparele lor mentale si se eliberează de tiparelor lor mentale.

#3. Știu să își prioritizeze obiectivele și task-urile.

Ele știu dacă vrei le faci pe toate, în același timp, de obicei nu ies bine. Iar asta duce la frustrare sau la renunțare.
Este mai benefic dacă faci 2-3 taskuri cu o eficiență de 100%, decât faci 10 taskuri cu eficiență de 50%.
Abilitatea de a fi multi-tasking este foarte apreciată și de multe ori ne scoate din situații dificile. Dar ca și eficiența, este mai inteligent să știi când ceva este important sau nu. o listă și numerotează de la 1-10 (1 fiind cel mai important) toate taskurile. Ocupă-te apoi de ele în ordinea stabilită de tine.

#4. Știu să își ia pauze.

O femeie de succes știe are mai multe lucruri de făcut decât timp. Surprinzător ea știe își ia pauze.
Uneori poate însemna se ducă la coafor sau facă sport sau iasă cu o prietenă la cafea. Ea știe că dacă nu își găsește momentele în care să se încarce cu bucurie și energie, va ajunge se simtă epuizată și frustrată.

#5. Nu le este teamă să ceară.

Nu vei ajunge să ai succes prin a fi mereu fata bună, “yes women”.
Este nevoie îți identifici fricile, le accepți și te eliberezi de ele. De obicei eliberarea lor vine la pachet și cu confruntarea lor. Poate însemna ceri o mărire de salariu. Poate însemna ceri feedback celor din jurul tău.
Nu este suficient speri vei deveni o femeie de succes, este nevoie ceri. Chiar și Biblia ne spune: “Cere și ți se va da!”

#6. Sunt consecvente.

Poate dintre toate comportamentele acesta este cel cu cea mai mare greutate.
De obicei, dacă îți urmărești suficient timp un obiectiv, vei ajunge prin a-l îndeplini. Succesul are nevoie de consecvență. Nu doar aloci o oră pe săptămână obiectivului tău, ci 10 ore.
Cine îți spune succesul vine peste noapte, nu îți prezintă toată imaginea.
Malcolm Gladwell spune succesul însemnă 10.000 de ore de efort, indiferent de domeniu, sport, artă, muzică, finanțe, etc.

#7. Își folosesc pasiunea.

Nimeni nu poate, nici cea mai determinată femeie nu poate depune un efort 10.000 de ore fără pasiune.
Pentru a practica zi de zi, poate chiar ani sau zeci de ani încât să ajungi la 10.000 de ore, este imposibil dacă nu ești pasionată de ceea ce faci.
Pasiunea este aproape întotdeauna legată de identitatea noastră.

Citat Steve JOBS

 

#8. Își cultivă inteligența emoțională

Daniel Goleman spune că Inteligenţa emoţională (EQ) presupune în primul rând conştientizare de sine, auto-reglarea emoțională şi empatie.
Femeile de succes au înțeles că nu contează povestea din copilărie, ele lucrează în permanență își crească inteligența emoțională.
Prin dezvoltarea Inteligenței Emoționale ne îmbunătățim autocunoașterea, stăpânirea de sine, înțelegem emoțiile, gândurile și motivațiile celorlalți și construim relații armonioase cu ei.
Nu există mod de a-ți aduce fericirea și succesul în viața ta, dacă nu știi foarte bine cine ești și ce dorești.

 #9. Practică iubirea de sine

Femeile de succes știu că a învăța să te iubești înseamnă a învăța să ai încredere în tine și în propria intuiție. Deseori ne lăsăm conduse de ego-urile noastre care de fapt încearcă să ne mențină în siguranță, protejate și confortabile.
Odată ce începi să ai mai multa încredere în tine, vei începe să fii ghidată mai mult de intuiția ta și mai puțin de ego-ul tău. Dacă vrei să începi să exersezi iubirea de sine, găsești cei 3 pași importanți în articolul de pe site.

Pentru a avea succes, trebuie să folosim fiecare zi că o oportunitate de a crește, de a fi mai bune, de a ne apropia de obiectivele noastre.
Cele 9 comportamente ale femeilor de succes te vor ajuta să crești fară să pară multă muncă sau chiar imposibil. Dar partea cea mai bună este că, cu cât realizăm mai multe, cu atât ne vom dori să facem mai mult, să creștem și mai mult.
Suntem programate să creștem, la fel cum bebelușii sunt programați să învețe să meargă.
Atâta timp cât ai o foame de succes, vei avea întotdeauna puterea în interiorul tău pentru a îl atinge.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x